UPDATE: Fragmente din cadavrul unei femei descoperite în apropiere de calea ferată Decea-Miraslău

Polițiștii din Alba au declanșat luni dimineața o anchetă după ce mai multe fragmente dintr-un cadavru uman au fost descoperite în apropiere de calea ferată în zona Decea – Miraslău.

Din primele cercetări s-a stabilit că acestea aparțin unei femei din Alba Iulia, declarată dispărută în data de 19 octombrie a.c.

ELIT

Fragmentele descoperite sunt într-o avansată stare de putrefacție, cu urme de mușcături de animale sălbatice. În prezent se acționează pentru depistarea celorlalte fragmente de cadavru și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a intervenit decesul persoanei”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

UPDATE: Poliţiştii din Aiud au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, lângă terasamentul căii ferate, pe raza localităţii Miraslău, în locul numit  Toanele Decii, se află un cadavru uman.

Echipa de cercetare complexă, formată din poliţişti şi medic legist, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, deplasată la faţa locului, a identificat, la km (CFR) 420+900 m, pe sensul de mers Unirea – Aiud, la o distanţă de aproximativ 5 metri de calea ferată, fragmente ale unui cadavru uman, aflat  în stare de descompunere şi cu urme de muşcături de animale sălbatice.

Din cercetări a rezultat faptul că acesta aparţine unei femei în vârstă de 64 de ani, din Alba Iulia, care era urmărită la nivel naţional ca persoană dispărută şi care, la data dispariţiei circula cu trenul, pe ruta Ulmeni, judeţul Maramureş – Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul acestei persoane.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro