Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| PLAN ROȘU de intervenție după un ACCIDENT între două autocare care transportau 90 de copii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut miercuri seara pe DN1, la Hula Bradului, între două autocare care transportau 90 de copii minori. A fost activat planul roșu de intervenție. 

La locul accidentului a intervenit ISU Sibiu, iar la nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție.

YouTube video

Din primele informații, în evenimentul rutier sunt implicate aproximativ 90 de persoane minore cu vârste cuprinse între 15-18 ani.

UPDATE IPJ: Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la evenimentul rutier produs pe DN1, în zona Poiana Bradului.

Din primele date de la fața locului, polițiștii rutieri au constatat ca între 2 autocare în care se aflau aproximativ 85 de elevi s-ar fi produs o coliziune față – spate.

Traficul rutier se desfășoară pe un singur sens, alternativ.

UPDATE 21.44: Până la acest moment au fost evaluate medical 65 de persoane, toate sunt conștiente și cooperante. 3 persoane sunt transportate la spital, este vorba de 2 persoane în vârstă de 15 ani și una în vârstă de 17 ani. Acuză dureri cervicale, sunt conștienți și cooperanți. Aceștia vor fi transportați la CPU Luther.

UPDATE 23.00: În urma cercetării efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicate 2 autocare și un autoturism.

În autocare se aflau 86 de elevi ai Seminarului Teologic Brașov, precum si cadre didactice, care se întorceau acasă, după ce astăzi au vizitat Sibiul.

Accidentul rutier s-a produs pe DN1, la km. 291+100m, în el fiind implicate așa cum am menționat anterior, un autoturism condus pe sensul Brașov – Sibiu și 2 autocare conduse pe sensul Sibiu – Brașov.

Din primele cercetări, se pare că șoferul primului autocar (bărbat, 52 de ani, din Brașov) a frânat brusc când a observat autoturismul condus din sens opus de către un arădean în vârstă de 55 de ani. Autocarul care circula în spatele său (condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Suceava) a intrat în coliziune față – spate cu acesta, iar din impact a fost acroșat ușor și autoturismul.

Mai multe persoane, rănite ușor și conștiente, au fost transportate la Spital.

Traficul rutier s-a reluat, se circula pe ambele sensuri.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea