UPDATE FOTO VIDEO| Patru bărbați, REȚINUȚI în urma unui FLAGRANT organizat de IPJ Alba. Ar fi furat trabucuri în valoare de 1000 de lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un flagrant a fost organizat astăzi de către IPJ Alba, patru bărbați fiind reținuți astfel sub suspiciunea de furt de la o benzinărie din localitate.

Potrivit martorilor, persoanele ridicate de către polițiști locuiesc de aproximativ o lună în chirie sau regim hotelier în două apartamente din scări de bloc apropiate.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Patru bărbați au fost scoși încătușați și escortați în dubă, după ce în prealabil au fost și percheziționați.
În jurul orelor 18:30 mai multe echipaje de polițiști și jandarmi înarmați au descins în două scări ale blocurilor M din Alba Iulia.

De asemenea, potrivit informațiilor transmise de către IPJ Alba, tinerii au fost reținuți sub suspiciunea de furt, un flagrant fiind organizat.

UPDATE IPJ Alba: Polițiștii din Alba Iulia au reținut doi tineri din județul Constanța, care sunt bănuiți că au sustras trabucuri, în valoare de 1.000 de lei, dintr-o stație de carburanți. Aceștia au fost identificați în aproximativ 30 de minute de la sesizare, în urma unei acțiuni în care au fost implicate mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.

La data de 23 septembrie 2020, în jurul orei 17.45, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, dintr-o stație de carburanți din municipiu, au fost sustrase mai multe țigări, tip trabuc, iar autorii se deplasează cu un autoturism înmatriculat în județul Constanța.

Au fost alertate echipajele de poliție și jandarmerie aflate în teren, iar la scurt timp s-a reușit identificarea autoturismului, într-o zonă de blocuri de pe B-dul 1 Decembrie din Alba Iulia.

La sediul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost conduse 4 persoane, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că două dintre acestea ar fi fost implicate în fapta de furt.

Polițiștii au stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Mangalia județul Constanța ar fi sustras 8 pachete cu trabucuri, în valoare de 1.000 de lei, de pe rafturile magazinului stației de carburanți, în timp ce complicele său, un bărbat de 30 de ani, din comuna Mihai Viteazu, județul Constanța, s-a interpus vizual între el și angajații stației.

O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru furt respectiv complicitate la furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 24 septembrie, să fie prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419