Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO, VIDEO. INCENDIU la Mănăstirea Râmeț: Focul, provocat de o MÂNĂ CRIMINALĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE 2: A ars magazia de lemne în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 600mp și aproximativ 1500m3 de material lemnos, care era depozitat în magazia de lemne. Cauza probabilă de incendiu a fost stabilită ca acțiune intenționată.

Stingerea incendiului a durat mai bine de 8 ore, acesta fiind localizat și lichidat în limitele găsite fără ca acesta să se extindă la vecinătăți, la ajungerea fortelor de intervenție întreaga magazie arzând generalizat.

Ținem să mulțumim pe această cale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale Orașului Teiuș, comunei Stremț și personalului mânăstirii care a încadrat mașina de intervenție aflată în dotarea Mănăstirii Râmeț pentru modul deosebit de profesionist și efecient prin care au sprijinit intervenția, au declarat reprezentanții ISU Alba

UPDATE: Potrivit informaților preliminare, primite de la ISU Alba, incendiul este localizat și se manifestă generalizat pe o suprafață de aprox 500mp. La fața locului s-a deplasat și Grupa Operativa împreună cu Prim Adjunctul Inspectorului Șef.

De asemenea, pentru stingerea flăcărilor, la fața locului s-a deplasat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș.

Reprezentanții ISU au transmis că, din cauza semnalului GSM destul de slab în zona respectivă, comunicare este foarte dificilă.

Astfel, furnizarea informațiilor le vom putea face doar la finalul intervenției, ci nu în dinamică.

YouTube video

Un incendiu a izbuncit în data de 16 aprilie, în jurul orei 17, la Mănăstirea Râmeț. Din primele informații se pare că flăcările au curpins o magazie cu lemne din incinta Mănăstirii.

Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea focului cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

[nggallery id=7857]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea