Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier pe DN1, în apropiere de Alba Iulia: Două persoane au ajuns la spital, în urma unei coliziuni între două mașini

BONTEA Alexandru

Publicat

în

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier pe DN1, în apropiere de Alba Iulia: Două persoane au ajuns la spital, în urma unei coliziuni între două mașini

Un accident rutier a avut loc luni, în jurul 9:30, pe DN1, în apropierea Municipiului Alba Iulia, unde trei persoane au fost rănite în urma unei coliziuni între două autoturisme.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier în municipiul Alba lulia zona 3 poduri.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între 2 autoturisme.

YouTube video

În cadrul intervenției au intervenit o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj pentru prin ajutor și o ambulanță SAJ.

UPDATE IPJ Alba: Traficul este îngreunat pe DN 1, zona intersecției de la 3 Poduri, din cauza unui accident rutier în care au fost împlicate două autovehicule.

Din primele date, în urma accidentului două persoane ar fi fost rănite ușor.

UPDATE 10.00: Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii evenimentului.

În accident au fost implicate 2 autoturisme, 3 participanți la trafic. Victimele sunt conștiente, nefiind încarcerate.

Din cele 3 persoane implicate în accident, 2 au necesitat îngrijiri medicale, ambele fiind transportate la UPU Alba.

UPDATE, IPJ Alba, ora 13.00: La data de 19 decembrie 2022, în jurul orei 09,20, pe Drumul National 1, la kilometrul 373 + 201 metri, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, în intersecția prevăzută cu sens giratoriu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Pianu, județul Alba.

În urma impactului, primul autoturism s-a răsturnat pe marginea carosabilului.

În urma accidentului,  conducătorul celui de-al doilea autoturism și o femeie de 36 de ani, pasageră în același autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu erau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea