Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO/ VIDEO/ Accident rutier pe ”centura” municipiului Alba Iulia: Patru răniți după o coliziune în care au fost implicate un camion și două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier în care au fost implicate un camion și două autoturisme, a avut loc, marți dimineața, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, la intersecția cu strada Mărășești.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite ușor.

UPDATE: ”La data de 28 noiembrie a.c., în jurul 11.00, pe centura ocolitoare a municipiului Alba Iulia, la intersecția cu strada Mărășești, o femeie de 36 de ani, din comuna Șelimbăr, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism,  nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor cu semiremorcă condus de un bărbat de 60 de ani, din Bulgaria, intrând în coliziune cu acesta.

Pentru a evita impactul frontal cu autoturismul, conducătorul autotractorului a virat spre dreapta și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 43 de ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, care era oprită pe banda pentru viraj la stânga.

În urma accidentului, conducătoarea auto, șoferul autoutilitarei şi alte două femei, de 29 şi 50 de ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative în toate cazurile. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Revenim cu amănunte

[nggallery id=4933]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea