Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO. Accident mortal între Aiud și Teiuș: O persoană a murit, iar alte două sunt rănite după o coliziune între două autoturisme/ Cauza, pătrundere pe contrasens

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident produs luni, pe DN1, între Teiuș și Aiud, după ce o autoutilitară și un autoturism s-au ciocnit, cauza probabilă fiind pătrunderea pe contrasens a autoutilitarei. 

YouTube video

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, detașamentul Aiud intervine la un accident rutier cu trei victime, pe raza localității Beldiu.

Din primele date, două autoturisme au fost implicate, iar trei persoane aveau nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre victimele accidentului a decedat, a anunțat, ulterior, Poliția Alba.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a anunțat că în urma accidentului rutier traficul pe DN1, la kilometru 400, între Teiuș și Aiud, este oprit.

În accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Alba și o autoutilitară înmatriculată în Cluj.

UPDATE Reprezentanții Poliției Alba au declarat, pentru ziarulunirea.ro, că accidentul de luni s-a produs după ce autoutilitara care circula pe direcția Aiud Teiuș ar fi pătruns pe contrasens.

”Este posibil ca șoferul autoutilitarei să nu fi păstrat distanța în mers față de autovehiculul din fața sa și să evite un posibil impact, a tras se volan, intrând pe contrasens, circumstanță în care s-a ciocnit cu autoturismul care venea din fața sa. A decedat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Stremț, care se afla în autoturism”, potrivit Poliției Alba.

Potrivit surse citate, bărbatul care a murit este din județul Alba. Pasagerul din autoturism a suferit leziuni, posibil fracturi, iar șoferul autoutilitarei se pare că a suferit leziuni ușoare.

UPDATE 1 Centrul INFOTRAFIC dinInspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată şi se desfăşoară pe un fir alternativ, pe DN1 Alba Iulia – Aiud, în afara localităţii Teiuş, judeţul Alba. Reamintim că traficul a fost blocat din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 400.

Se apreciază ca în aproximativ 30 de minute circulaţia să revină la nomal.

UPDATE 2: Comunicat IPJ Alba – La data de 7 mai, în jurul orei 10.00, pe DN 1, la kilometrul 400, în afara oraşului Teiuş, un tânăr de 22 de ani, din comuna Căpuş, judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Aiud – Teiuş, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul ce circula în faţa sa, iar pentru a evita impactul a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un bărbat de 41 de ani, din Stremţ, judeţul Alba.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a decedat, iar un bărbat de 38 de ani, din Aiud, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale grave.

Cercetările sunt continuate.

Revenim cu detalii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea