Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ FOTO/ ȘTIREA TA: Scandal în stradă, la Sebeș. Mai multe persoane s-au luat la bătaie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un scandal izbucnit, vineri în jurul prânzului, pe strada Lucian Blaga din Sebeș a fost aplanat de cetățeni. Mai multe persoane s-au luat la bătaie, câțiva martori au intervenit să le despartă și apoi au chemat poliția, potrivit unui cititor al publicației ziarulunirea.ro, care ne-a trimis imaginea.

Potrivit IPJ Alba, unul dintre martorii conflictului care a început în plină stradă și-a dat seama că cearta ar putea să se transforme în bătaie și a sunat la 112. Polițiștii sosiți la fața locului, la scurt timp după apel, i-au despărțit pe scandalagii.

UPDATE: Martorii spun, însă, că bătăușii au fost despărțiți de două ori, de câțiva bărbați care au asistat la scandal și abia apoi au fost sesizate autoritățile.

”Nu știu de la ce a pornit totul. Am văzut doar că se bat și ne-am băgat să îi despărțim. După ce i-am despărțit de 2 ori s-au adunat tot mai mulți și am chemat poliția”, a povestit unul dintre cetățeni.

————————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea