Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO Posibil proiectil găsit în clădirea liceului Tehnologic din Jidvei în timpul lucrărilor de renovare: Intervine echipa pirotehnică a ISU Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Posibil proiectil găsit în clădirea liceului Tehnologic din Jidvei în timpul lucrărilor de renovare: Intervine echipa pirotehnică a ISU Alba

Un posibil proiectil a fost găsit în clădirea Liceului Tehnologic din Jidevei de către muncitori, în timpul lucrărilor de renovare. La fața locului a intervenit echipa pirotehnică din cadrul ISU Alba. 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: ACCIDENT rutier în intersecția șoselei de centură cu drumul spre Drâmbar: O persoană rănită, după ce două mașini s-au ciocnit. Trafic îngreunat

În cadrul unor lucrari de renovare într-un corp de cladire la Liceul Tehnologic din comuna Jidvei a fost găsit de muncitori un posibil proiectil.

La momentul indetificarii posibilui proiectil, în scoală se aflau 21 cadre didactice, 6 personal auxiliar, 131 elevi și 18 muncitori. Toate persoanele prezente la scoală se aflau într-un alt corp de cladire față de cel unde a fost identificat posibilul proiectil.

Din motive de siguranță s-a procedat suspendarea imediată a cursurilor și evacuarea tuturor persoanelor din toate corpurile din cladire de către polițiști din cadrul IPJ Alba, urmând ca acești să asigure zona pana la sosirea forțelor de intervenție din cadrul ISU Alba.

Din cadrul ISU Alba, pentru asanarea posibilului proiectil neexplodat se deplasează ehipa pirotehnică(1 ofițer și 2 subofiteri) cu 1 autospeciala pirotehnică.

Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii.

UPDATE:

Ehipa pirotehnica a ajuns la fața locului.

A fost identificată o bomba de aruncator de cal. 50 mm care nu prezinta focos, neexistând pericolul ca această să explodeze.

Echipa pirotehnica a preluat bomba respectivă pentru distrugerea ei ulterioara.

ISU Alba

FOTO: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea