UPDATE/ FOTO: Intervenție CONTRACRONOMETRU a pompierilor din Sebeș: Au salvat doi copii aflați în pericol să cadă în râu

Pompierii din Sebeș au intervenit, marți dimineața, pentru salvarea unor copii aflați în pericol să cadă în râu.

”Garda de intervenție Sebeș intervine cu o autospecială și o ambulanță SMURD pentru salvarea unei persoane în pericol să cadă în râul Sebeș pe raza localității Sebeș”, a transmis inițial purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, persoanele salvate un băiat de 11 ani șI o fetiță în vârstă de 13 ani care au fost surprinși de apă după evacuarea controlată din barajul Petrești, în timp ce se aflau la joacă pe malul râului.

”Este vorba de doi minori în vârstă de 11 ani (băiat) și 13 ani (fata) care se aflau la joacă pe malul râului Sebeș. În momentul în care se aflau în apropierea albiei râului, din cauza faptului că a crescut debitul foarte mult ca urmare a deversarii controlate a barajului de la Petrești, minorii au fost surprinși și s-au urcat în copaci. Băiatul a reușit să sune la 112 pentru alertarea forțelor de intervenție. După salvarea acestora de către pompieri, au fost transportați la CPU Sebeș. Fata prezenta ușoară hipotermie, echimoze și escoriații la nivelul membrelor inferioare iar baiatul atac de panică. Minorii au rămas pentru mai multe investigații la CPU Sebeș – Pediatrie”, a precizat Ovidiu Costea, de la ISU Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eu 25 iunie 2019 at 11:56

BRAVO!Felicitari acestor oameni cu suflet mare.Adevarati EROI.Ar trebui macar nominaluzati,sa-i cunoasca cât mai multa lume.Felicitari inca o data!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...