UPDATE FOTO: Hoți din județul Argeș, prinși în flagrant, de polițiștii din Alba Iulia. Au sustras suma de 3.500 de lei dintr-un magazin din municipiu

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Alba Iulia au organizant prinderea în flagrant, a unor persoane din județul Argeș, bănuite de comiterea unui furt dintr-un magazin din municipiu.

Polițiștii de la investigații criminale și ordine publică au organizat, miercuri, în jurul orei 18:20, un fragrant la Alba Iulia, pentru prinderea unor persoane din județul Argeș, bănuite de comiterea unui furt dintr-un magazin din municipiu.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Operațiunea s-a desfășurat la intersecția străzilor Octavian Goga și Încoronării, în zona sensului giratoriu.

UPDATE IPJ: Poliţiştii din Alba, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, au depistat, în flagrant delict, 3 persoane, bănuite de comiterea unui furt dintr-un magazin din Alba Iulia, cu un prejudiciu de 3.500 de lei. Faţă de două dintre aceste persoane a fost luată măsura reţinerii.

La data de 06 iunie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba împreună cu poliţiştii Biroului de Investiţii Criminale şi poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au prins, în flagrant delict, 3 persoane din judeţele Argeş şi Olt, imediat după ce au sustras suma de 3.500 de lei din incinta unui magazin din Alba Iulia.

Se pare că, în jurul orei 15.00, în timp ce se aflau într-un magazin de haine din Alba Iulia, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, ar fi distras atenţia vânzătorului, cerându-i mai multe haine, pentru a le proba, timp în care, un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Piteşti, judeţul Argeş, ar fi sustras suma de 3.500 de lei.

În momentul prinderii în flagrant, cei doi bărbaţi erau însoţiţi de o tânără de 19 ani, din Negraşi, judeţul Argeş, care, se pare că ştia despre furt.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit întreaga sumă de bani sustrasă, aceasta fiind restituită păgubitului.

Faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 7 iunie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Prinderea în flagrant a fost realizată cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419