Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Alarmă FALSĂ de „bombă” în Alba Iulia: Ce este de fapt grenada descoperită într-un tomberon

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Alarmă FALSĂ de „bombă” în Alba Iulia: Ce este de fapt grenada descoperită într-un tomberon

O „grenadă” a fost descoperită în Municipiul Alba Iulia, în spatele fostului Cinema Dacia. Ulterior, echipele ISU Alba și IPJ Alba au depistat că elementul ar fi doar o panoplie.

Din primele informații, o persoană care căuta în tomberoane a descoperit ceva ce semăna cu o grenadă și mai multe cartușe ale unor gloanțe, după cum se poate observa în fotografie.

Echipaje din partea ISU Alba și IPJ Alba s-au deplasat la fața locului pentru a gestiona situația.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, amenințarea nu a fost una reală, posibila grenadă fiind doar un element de panoplie.

UPDATE IPJ Alba: În această dimineată, printr-un apel 112, IPJ Alba a fost sesizat în legătură cu faptul că, lângă un tombeton amplasat în spatele cinematografului Dacia din Alba Iulia, au fost găsite 3 cartușe și un obiect care pare a fi o grenadă.

La fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și polițiști din cadrul Poliției Municpiului Alba Iulia, care au asigurat zona.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că obiectul respectiv nu prezintă niciun pericol, acesta fiind o grenadă de panoplie. Deasemenea, au fost identificate două vârfuri de cartuș și un tub de cartuș, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Precizăm faptul că aceste obiecte nu au prezentat niciun pericol pentru populația din zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea