Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| FOTO: ACCIDENT rutier pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. O persoană este rănită în urma coliziunii dintre 2 autoturisme. Trafic reluat pe o bandă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, rezultând vătămarea unei persoane.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine la un accident rutier între 2 autoturisme pe șoseaua de centură.

La locul accidentului au fost trimise 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 ambulanță SMURD TIM C1, 1 ambulanță SMURD B2, 1 ambulanță B2.

În accident au fost implicate 3 persoane, neîncarcerate, conștiente. O persoană necesită îngrijiri medicale.

UPDATE IPJ Alba: Trafic oprit pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme. O pesoană a fost ranită. Cauza probabilă a accidentului este pătrunderea pe contrasens.

UPDATE IPJ Alba 2: Traficul a fost reluat pe o bandă.

UPDATE IPJ Alba 3: La data de 31 iulie 2019, în jurul orei 08.50, un bărbat de 54 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia un autoturism, în direcția Sebeș – Teiuș, s-a angajat într-o depășire fără să se asigure în mod corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din județul Satu Mare, care circula regulamentar.

În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism precum și un bărbat de 46 de ani și o femeie de 44 de ani, pasageri în același autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea