Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE /FOTO: Accident rutier la intrare în Cugir. Un șofer cu alcoolemie de 0,83 mg /l, din Romos, județul Hunedoara, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc marți la intrarea în orașul Cugir. Un șofer a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 14.00, la intrare în Cugir. Potrivit martorilor, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice când a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în șanț.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, iar mașina nici nu a lovit conducta de gaz care trece chiar pe la marginea șoselei.

UPDATE: La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 13.50, poliţiştii din Cugir au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, produs la kilometrul 6 al DJ 704.

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Romos, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde  i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

[nggallery id=5137]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea