Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Accident rutier GRAV pe DN74 la Arieșeni: Un copil de 10 ani rănit în urma coliziunii a fost transportat la UPU Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident ruter a avut loc vineri seara, în jurul orei 21.30 pe dn74 la Arieșeni. Un minor de 10 ani a suferit leziuni în zona capului, în urma coliziunii.

UPDATE: Protrivit IPJ Alba, în data de 10 iulie 2020, în jurul orei 20:00, polițiștii din Câmpeni au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe DN 75, pe raza comunei Arieșeni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 37 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcția Vârtop – Arieșeni, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de o autoutilitară care era oprită pe partea dreaptă a carosabilului, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului, un minor de 10 ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni în zona capului și a fost transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Știrea inițială

Serviciul Public Salvamont Salvaspeo Alba a intervenit pentru acordarea primului ajutor pe DN 74 pe raza comunei Arieșeni. În urma impactului o persoană de sex masculin cu varsta de 10 ani a suferit leziuni în zona capului. Persoana a fost predată unui echipaj SAJ Alba si transportată la UPU Campeni, au declarat reprezentanții Salvamont Alba.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, autoturismul a intrat în coliziune, din spate, cu mașina de înghețată, care era oprită pe marginea șoselei.

Vom reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea