Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE FOTO| ACCIDENT rutier GRAV în față la Alba Mall: Tânărul șofer, rănit în urma coliziunii, avea permisul suspendat. S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 03.30, în municipiul Alba Iulia zona Alba Mall. O persoana încarcerată a fost extrasă din mașină, în stare semi-conștientă și preluată de către echipajul SMURD TIM.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordare prim ajutor și descărcare, la un accident rutier produs în față la Alba Mall. Din primele informații ar fi vorba despre o victima încarcerată, inconștiență. Aceasta va fi transportată la UPU Alba, deoarece prezintă leziuni atât la membrele superioare cât și inferioare, au declarat reprezentanții ISU Alba.

UPDATE: La data de 17 aprilie 2020, în jurul orei 03,30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier care a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu.

Un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcția Ampoi – Centru, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni la membrele inferioare și superioare și a fot transportat la spital.

Dată fiind starea sa de sănătate a tânărului, nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre de sânge, pentru a se stabili dacă a fost sau nu sub influența alcoolului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea