UPDATE. FOTO. ACCIDENT pe DN1 în zona localității Lancrăm. Coliziune între mai multe autoturisme pe fondul nerespectării distanței corespunzătoare

UPDATE. FOTO. ACCIDENT pe DN1 în zona localității Lancrăm. Coliziune între mai multe autoturisme pe fondul nerespectării distanței corespunzătoare

UPDATE. La data de 14 ianuarie 2020, în jurul orei 07.30, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Câlnic, în timp conducea un autoturism pe strada Noua din localitatea Lancrăm, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din fața lui, care era condus de un tânăr de 21 de ani, din Sebeș, intrând în coliziune cu acesta, apoi a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie.

În urma accidentului conducătoarea auto a suferit leziuni corporale ușoare. Conducătorii auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Traficul este îngreunat în dimineața zilei de marți, 14 ianuarie, pe DN1, în zona Lancrăm, Sebeș. Două autoturisme au intrat într-o coliziune frontală, motivul accidentului fiind, cel mai probabil, stratul de polei de pe șosea.

Pe timp de iarnă, poleiul este cel mai periculos fenomen meteo care poate să apară, fiind un pericol real pentru toți participanții la trafic, deoarce, de cele mai multe ori, nu poate fi detectat.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...