Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT pe autostrada A10 Aiud-Turda: Un camion încărcat cu nisip s-a răsturnat pe carosabil. Trafic îngreunat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc vineri după-masa pe autostrada A10 Aiud-Turda, unde un camion încărcat cu nisip s- arăsturnat pe carosabil. Traficul este îngreunat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Aiud al Autostrăzii A10 Aiud – Turda, la kilometrul 454, în zona localităţii Aiud, judeţul Alba, traficul rutier se desfășoară doar pe prima bandă, din cauza unui autocamion încărcat cu nisip care s-a răsturnat pe carosabil.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Se estimează ca circulația să revină la normal în 45 -60 de minute.

UPDATE: Detașamentul de Pompieri Aiud intervine cu 1 ASAS (cu modul descarcerare) și 1 SMURD B2, pentru asigurare prim ajutor medical și măsuri specifice PSI la un autocamion răsturnat pe autostrada A10.

În urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime conștiente, neîncarcerate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea