UPDATE FOTO| ACCIDENT pe autostrada A10 Aiud-Turda: Un camion încărcat cu nisip s-a răsturnat pe carosabil. Trafic îngreunat

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un accident rutier a avut loc vineri după-masa pe autostrada A10 Aiud-Turda, unde un camion încărcat cu nisip s- arăsturnat pe carosabil. Traficul este îngreunat.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Aiud al Autostrăzii A10 Aiud – Turda, la kilometrul 454, în zona localităţii Aiud, judeţul Alba, traficul rutier se desfășoară doar pe prima bandă, din cauza unui autocamion încărcat cu nisip care s-a răsturnat pe carosabil.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Se estimează ca circulația să revină la normal în 45 -60 de minute.

UPDATE: Detașamentul de Pompieri Aiud intervine cu 1 ASAS (cu modul descarcerare) și 1 SMURD B2, pentru asigurare prim ajutor medical și măsuri specifice PSI la un autocamion răsturnat pe autostrada A10.

În urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime conștiente, neîncarcerate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei