Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Accident GRAV la Câmpeni: Șoferul, fugit de la locul accidentului, a fost GĂSIT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă seara în orașul Câmpeni. Din primele informații se pare ca doi bicicliștii, soț și soție au fost acroșati de un șofer care a părăsit locul faptei. În urma accidentului femeia a fost transportată la spital.

UPDATE2: La data de 29 august 2020, în jurul orei 20.40, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe raza orașului, s-a produs un accident rutier cu victime.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că doi soți, de 49 și 48 de ani, din Câmpeni, în timp ce se deplasau cu bicicletele pe DN 75, din direcția Câmpeni spre Bistra ar fi fost acroșați de un autoturism, care s-a angajat în depășirea altui autovehicul, din sens opus și care și-a continuat deplasarea.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Ulterior, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, conducătorul auto care a provocat accidentul a fost identificat, pe raza comunei Roșia Montană. Tânărul de 22 de ani, din Câmpeni, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit IPJ Alba, mașina a fost găsită de polițiști, care acum caută conducătorul auto. Împrejurările producerii accidentului sunt în curs de stabilire.

Din ce spun martorii, femeia a fost lovită la arcadă, are doi dinți rupți și alte contuzii, în urma accidentului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, conducătorul auto implicat în accidentul rutier a fost identificat în persoana unui bărbat din Câmpeni. Dupa producerea accidentului rutier, acesta a abandonat autoturismul și s-a deplasat în Daroaia, comuna Rosia Montană, unde, cu sprijinul polițiștilor din Abrud, a fost depistat. Acesta a fost condus la Poliția orașului Câmpeni unde va fi audiat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea