Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE Copilul rănit în incendiul izbucnit la Ceru Băcăinți a fost transportat la Spitalul de Arși din București

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un copil din satul Groși, comuna Ceru Băcăinți, a fost transportat de urgență la spital, marți, în jurul prânzului, după ce a fost salvat de pompieri dintr-o casă care a luat foc.

Pentru stingerea incendiului au intervenit Garda ISU din Sebeș, în cooperare cu Detașamentul ISU Orăștie.

UPDATE 1: Potrivit șefului secției UPU Alba, copilul rănit a fost transferat la Spitalul de Arși din București, unde a fost trabsportat cu o ambulanță. Micuțul în vârstă de 2 ani a suferit arsuri de gradul 1 și 2, la nivelul feței și gâtului.

UPDATE 2: Conform informațiilor primite de la ISU Alba, incendiul s-a produs în bucătăria locuinței în care se aflau doi copii, cel mic, în vârstă de 2 ani, și fratele său, în vârstă de 9 ani. Cei doi erau deja în curte în momentul în care au ajuns pompierii. Pentru stingerea incendiului s-a acționat cu o autospecială. Au ars: mobilier, o combină muzicală, un televizor, materiale textile (covor, plapumă, etc.) și articole de îmbrăcăminte. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor incendiului.

 UPDATE 3: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit marti, la ora 10.34, în satul Groși, com. Ceru Băcăinți, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la bucătăria unei case de locuit, proprietatea lui B.E. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii, în cooperare cu Garda de intervenție Geoagiu Băi și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ceru Băcăinți. În urma incendiului, un băiețel în vârstă de 2 ani a suferit arsuri, acesta fiind preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Alba și transportat la spital. Ca urmare a acestui eveniment, au ars mobilier, o combină muzicală, un televizor, materiale textile (covor, plapumă, etc.) și articole de îmbrăcăminte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea