UPDATE/ COD GALBEN de furtună în N-V județului și zona de munte. Ploi torențiale, descărcări electrice și grindină, până la ora 18.00. Localitățile vizate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de furtună în zona Munților Apuseni, valabilă miercuri, 22 august, până la ora 15.00.

Potrivit meteorologilor se vor semnala averse și cu caracter torențial care vor cumula 25…30 l/mp și descărcări electrice, asociate cu intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină de dimensiuni mici.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Localitățile vizate: Zlatna, Câmpeni, Abrud, Bistra, Baia de Arieș, Roșia Montană, Lupșa, Vidra, Albac, Sohodol, Horea, Avram Iancu, Scărișoara, Almașu Mare, Gârda de Sus, Bucium, Arieșeni, Vadu Moților, Poșaga, Ciuruleasa, Mogoș, Poiana Vadului, Întregalde și zona de munte de peste cota 1800 m.

UPDATE: Avertizarea cu cod galben a fost prelungită până la ora 18.00. În intervalul 16.30 – 18.0 sunt prognozate averse cu caracter torențial ce vor cumula 25-30 l/mp și descărcări electrice în zona de munte pest 1.800 m și în N-V județului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419