// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE: Caz de OMOR, la Crăciunelu de Jos – O femeie i-a înfipt soțului un cuțit în inimă, după o ceartă iscată pe fondul consumului de alcool

Procurorii din Alba anchetează, vineri, un caz de omor, produs în localitatea Crăciunelu de Jos.

Potrivit unor surse, o femeie în vârstă de 37 de ani și-ar fi înjunghiat soțul, noaptea trecută. Ea a fost reținută de procurori.

Potrivit unor localnici, după o ceartă, pe fondul consumului de alcool, femeia și-a lovit soțul cu un cuțit, în piept. Bărbatul avea 44 de ani. Cei doi aveau şase copii, cel mai mic având un an şi jumătate.

UPDATE: ”Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 15.03.2019, punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpata M.S.I., pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului (…). În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 14/15.03.2019, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Crăciunelul de Jos, județul Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpata, în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat pe soţul său, M.F., cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i o plagă tăiată-înţepătoare penetrantă toracică anterioară cu interesarea cordului, leziune care i-a cauzat victimei decesul, acesta fiind constatat la ora 00.50 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpată, urmând a se adresa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează reprezentantul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419