Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT rutier pe centura ocolitoare de la Vinerea, în apropiere de Cugir: Două persoane, RĂNITE după ce un autoturism s-a răsturnat in afara carosabilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier s-a petrecut în cursul acestei dimineți de miercuri, 9 decembrie, în jurul orei 06:50, pe centura ocolitoare de la Vinerea, din aproprierea orașului Cugir.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Alba, un autoturism s-a răsturnat in afara carosabilului.

De asemenea, două persoane au suferit leziuni, posibil ușoare.

UPDATE: La data de 09 decembrie 2020, în jurul orei 06,30, polițiștii din Cugir au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 704, pe șoseaua de centură a localității Vinerea.

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Șibot, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un parapet, după care autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto și o femeie de 51 de ani, din comuna Șibot, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea