Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier la Vințu de Jos: O persoană transportată la spital după o coliziune între două autovehicule

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două autovehicule au intrat în coliziune și o persoană, rănită în urma impactului, a fost transportată la spital, joi după-amiază. Accidentul rutier s-a produs pe DJ 107 C, între Alba Iulia și Vințu de Jos, în zona ”Trei Poduri”.

Potrivit polițiștilor în zonă un sens de mers este blocat până la finalizarea cercetările. La locul evenimentului rutier a intervenit și un echipaj de pompieri care a acționat pentru spălarea carosabilului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 1: Din primele informații de la fața locului rezultă că a fost vorba despre o depășire neregulamentară iar autoturismele (ambele marca Opel, înmatriculate în Alba), s-au tamponat frontal. Persoana transportată la spital este șoferul care a intrat în depășire iar soția acestuia, pasageră pe locul dreapta-față a suferit leziuni ușoare.

UPDATE 2: ”D.G., de 35 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Vinţu de Jos, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri şi a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus din sens opus de către M.C., de 46 de ani, din Cugir. În urma accidentului M.C. şi M.M., o femeie în vârstă de 42 de ani, din Cugir, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL într-o locuință din Alba Iulia: Un tânăr de 21 de ani, REȚINUT după ce a lovit doi bărbați și i-a amenințat cu moartea

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o locuință din Alba Iulia: Un tânăr de 21 de ani, REȚINUT după ce a lovit doi bărbați și i-a amenințat cu moartea Un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, a fost REȚINUT de polițiști după ce a provocat un scandal într-o locuință din municipiu și a lovit doi bărbați și i-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea