Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE ACCIDENT rutier la Teleac: Un tânăr de 20 de ani și o fetiță de 12 ani, răniți ușor după ce au fost acroșați de o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

politia_rutiera_10355700Un accident rutier s-a produs, joi seara, pe strada principală din localitatea Teleac. Din primele date,  un băiat în vârstă de 20 de ani și o fetiță de 12 ani au fost răniți ușor, după ce au fost acroșați de o mașină.

Traficul a fost restricționat temporar în zona producerii accidentului.

UPDATE 1: Potrivit primelor informații, tânărul de 20 de ani a coborât dintr-un microbuz și a fost acroșat de o mașină care ar fi intrat în depășire. Înercând să evite impactul, șoferul ar fi lovit cu mașina și fetița de 12 ani.

Ambii au fost transportați la spitalul Județean de Urgență Alba pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE 2: Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, joi, 7 aprilie, ora 19.50, în comuna Ciugud, satul Teleac, Z.F.A. în vârstă de 20 de ani din  satul Vingard (comuna Spring), în calitate de pieton a traversat DJ 105 prin loc nemarcat și nepermis, nu s-a asigurat corespunzător și a fost acroșat de un autoturism marca Peujeot înmatriculat în județul Alba, condus de T.A.C din Ciugud, sat Hăpria. Încercând să evite impactul cu numitul Z.F.A., șoferul mașinii a virat stânga și a acrosat-o cu oglinda stângă pe C.A.A, o minoră în vârstă de 12 ani.

UPDATE 3: Porivit IPJ Alba, ”la data de 07.04.2016, în jurul orei 19.50, pe raza localităţii Teleac, Z.F.A., de 19 ani, din comuna Şpring, judeţul Alba, în timp ce traversa drumul, prin loc nepermis, a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat din comuna Ciugud.

În încercarea de a evita accidentul, şoferul autoturismului a efectuat o manevră spre stânga, împrejurare în care a acroșat-o, cu oglinda autoturismului, pe o minoră de 12 ani, care circula pe marginea părţii carosabile,.

În urma accidentului, cei doi pietoni au suferit leziuni corporale uşoare.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea