Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier la Lupșa: Un bărbat a fost acroșat de un autoturism, în centrul comunei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost rănit, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier produs în centrul comunei Lupșa.

Potrivit polițiștilor acesta a fost lovit de un autoturism care a părăsit (din motive aflate în cercetare) partea carosabilă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la Spitalul din Câmpeni.

UPDATE 1: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că șoferul unui autoturism Dacia, înmatriculat în Alba, a pierdut controlul direcției de mers și l-a lovit pe bărbatul aflat pe marginea drumului.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE 2: ”La faţa locului poliţiştii au stabilit că S.A., de 37 de ani din oraşul Cîmpeni, în timp ce a condus o autoutilitară pe direcţia Baia de Arieş – Cîmpeni, din cauza oboselii, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe acostament, unde l-a acroşat pe G.G., de 41 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba. Ca urmare a accidentului G.G., a fost transportat la Spitalul orăşenesc Cîmpeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, stabilindu-se că a suferit leziuni corporale în zona craniană, coloanei vertebrare şi membrului inferior drept. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier” Marți, 23 aprilie, în foaierul modernei construcții care adăpostește Centrul Cultural din Vișeu de Sus, a avut loc gala de decernare a premiilor ediției a XXII-a a Festivalului-concurs de satiră și umor „Zâmbete în Prier”, festival la care reprezentantul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea