Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier la ieșire din Teiuș spre Aiud: Coliziune între o autocisternă și un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Două persoane au fost rănite, pentru una dintre ele fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare, în urma unui accident rutier produs duminică după-amiaza pe DN1, la km 402 + 600 m, la ieșirea din Teiuș spre Aiud.

Potrivit polițiștilor coliziunea s-a produs între o autocisternă care transportă lapte și un autoturism.

Pentru descarcerarea victimei blocate în autovehicul acționează Detașamentul ISU Aiud. Pompierii spun că accidentul s-a produs pe raza localității Gârbova.

UPDATE 1: Din primele informații primite de polițiști de la locul evenimentului rutier rezultă că autocisterna înmatriculată în Covasna, care se deplasa pe sensul Teiuș – Aiud, a intrat în derapaj la coborârea unei pante și a lovit un autoturism Renault. În urma coliziunii două persoane au fost rănite – șoferul autoturismului – T.V., de 24 de ani, din Vințu de Jos – care a rămas blocat în autoturism și tatăl acestuia, pasager pe locul din dreapta.

Tânărul a fost scos din mașină cu ajutorul echipei de descarcerare și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Alba iar celălalt bărbat a primit îngrijiri medicale în ambulanță.

UPDATE 2: Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ 2 ore, pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetărilor de la fața locului. Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în condițiile unui carosabil umed într-o curbă periculoasă la dreapta, vinovat fiind șoferul autocisternei, L.N. de 45 de ani, din Feldioara.

Șoferul autoturismului lovit a suferit răni grave – fractură deschisă de femur stâng și fractură la brațul stâng iar pasagerul din dreapta a suferit leziuni ușoare.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TRAGEDIE la Vințu de Jos: Primarul Petru Ion Barbu a fost găsit spânzurat

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAGEDIE la Vințu de Jos: Primarul Petru Ion Barbu a fost găsit spânzurat Petru Ioan Barbu, primarul comunei Vințu de Jos, a fost găsit spânzurat marți, 16 aprilie 2024. ”Astăzi în jurul orei 17.30, a fost un apel la 112 prin care am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 57 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea