Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT rutier la Alba Iulia: Doi răniți, după o coliziune între două autoturisme. Trafic îngreunat pe strada Lalelelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT rutier la Alba Iulia: Doi răniți, după o coliziune între două autoturisme. Trafic îngreunat pe strada Lalelelor

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de duminică, 18 decembrie, în jurul orei 10.40, pe strada Lalelelor din municipiul Alba Iulia.

În accident au fost implicate două autovehicule, unul dintre acestea fiind răsturnat pe carosabil. În urma accidentului, două persoane, din autoturismul răsturnat, au suferit leziuni corporale.

Traficul rutier este îngreunat pe strada Lalelelor din Alba Iulia din cauza accidentului care a avut loc în zona intersecției cu strada Brândușei.

UPDATE: La data de 18 decembrie 2022, în jurul orei 10,45, o femeie de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, la intersecție străzilor Brândușei cu Lalelelor din Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trece unui autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie s-a răsturnat pe cupeu.

În urma accidentului, conducătoarea auto și o fetiță în vârstă de 4 ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportate la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu erau sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea