Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE Accident rutier în Autogara Sebeș. O femeie lovită de un autocar a ajuns la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, în jurul orelor 16.00, în autogara din municipiul Sebeș.

O femeie în vârstă de 65 de ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, a fost acroșată de un autocar care circula regulamentar.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Victima a suferit mai multe leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

UPDATE 1: Autocarul, marca Mercedes, care a acroşat femeia are numere de Bucureşti şi aparţine firmei „Livio Dario”. Femeia a fost acroşată cu roata din faţă-dreapta a autocarului, iar din primele informaţii are o fractură deschisă la gamba stângă.

UPDATE 2: ”Ileana C., de 65 ani, din Sebeş, s-a angajat în traversarea străzii Gării, din Sebeş, prin loc nepermis, fără să se asigure, moment în care a fost acroşată cu roata dreapta faţă de un autobuz, condus de Vasile F., de 38 ani, din Aiud. Conducătorul  autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest,  care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i totodată recoltată şi  o probă biologică de sânge. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba , unde s-a i stabilit   diagnosticul de „fractură deschisă gambă stângă”. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov

Bogdan Ilea

Publicat

în

În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov. El a trăit în Avsitida, teritoriu intre Arabia şi Idumeea. Tatăl său se numea Zaret, iar mama sa, Vosora. Persoana lui Iov este una istorică, nu este o legendă sau un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea