Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier în Alba Iulia: Minor acroșat de un autoturism pe str. Toporașilor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traversarea printr-un loc nepermis a fost cauza unui accident rutier produs vineri la amiază, pe str. Toporașilor din Alba Iulia.

Potrivit polițiștilor, un copil de 8 ani a fost surprins și accidentat de un autoturism. Victima a fost transportată de urgență la spital. La locul evenimentului se desfășoară cercetări.

UPDATE 1: Din primele informații de la fața locului rezultă că minorul a încercat să traverseze strada ieșind, în fugă, dintre mașinile parcate în apropierea Școlii Generale ”Mihai Eminescu”. În urma impactului copilul a suferit leziuni ce vor fi evaluate și tratate de medicii specialiști. Acesta era conștient în momentul în care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Alba.

UPDATE 2: Autoturismul implicat în accident este un BMW condus de B.C.I, de 34 de ani, din Alba Iulia. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Potrivit reprezentantului IPJ Alba, minorul accidentat (C.S., în vârstă de 8 ani) a suferit leziuni minore și nu a necesitat internare în spital.

Revenim cu amănunte.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea