Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT rutier GRAV pe DJ 107, la Berghin: 2 persoane încarcerate după ce un bărbat a pierdut controlul mașinii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier cu două victime încarcerate a avut loc mierucuri, în jurul orei 17:00, pe DJ107, pe raza comunei Berghin.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un șofer care nu a adaptat viteza la condițiile drumului, pierzând controlul autovehiculului. În urma accidentului, au rezultat două persoane încarcerate dar conștiente.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 19 august 2020, în jurul orei 17.0, pe DJ 107, pe raza comunei Berghin, un bărbat de 75 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Straja spre Hăpria, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului și a părăsit partea carosabilă, întrând în coliziune cu șanțul de pe marginea șoselei.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto și o pasageră de 71 de ani, au suferit leziuni corporale grave și au fost transportați la spital.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE: Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru acordare prim ajutor și descarcerare la un accident rutier produs în zona Straja, în cazul unui autoturism răsturnat.
Au fost necesar acordarea primului ajutor la 2 victime semiconstiente, neîncarcerate, cu multiple contuzii. Acestea au fost preluate și transportate la UPU ALBA.

La fața locului s-au prezentat un echipaj pentru terapie intensivă, un smurd B2 și un autovehicul pentru descarcerare.

FOTO: arhivă

Revenim cu amănunte.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea