UPDATE| ACCIDENT MORTAL în zona Cîmpeni (Certege), pe un drum forestier. Un autoturism de teren, cu 4 persoane la bord, s-a răsturnat într-o râpă. O persoană a decedat, iar șoferul a fugit

Un accident mortal a avut loc, vineri noaptea, pe raza orașului Cîmpeni, zona Certege, Coasta Vascului, pe un drum forestier. Din primele date primite de la IPJ Alba, un autoturism de teren, cu patru persoane la bord, s-a răsturnat într-o râpă.

Potrivit ISU Alba, stația Cîmpeni a intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD B2 și 7 subofițeri. La fața locului s-au deplasat și 2 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

ELIT

Un bărbat aflat în stop cardiorespirator a DECEDAT, în ciuda eforturilor depuse de echipajul SMURD de a-l resuscita, iar șoferul mașinii este dispărut. Celelalte 2 persoane aflate în mașină au suferit leziuni minore.

UPDATE 1: un tânăr de 28 de ani (BVT) din Cimpeni, in timp ce conducea un autoturism pe un drum de câmp, s-a răsturnat într-o râpă, pe o distanță de 60-70 de metri, intr-o zonă împădurită, iar autoturismul s-a oprit in niște arbori.

Mihail David - 2020

In urma accidentului, un tânăr de 23 de ani, pasager in autoturism, a fost rănit grav și a decedat, iar doi tineri, ambii de 26 de ani, au fost răniți ușor.

Potrivit declarațiilor celor doi tineri răniți ușor, după producerea accidentului, șoferul ar fi părăsit locul producerii lui. A fost căutat pe parcursul nopții, dar nu a fost găsit. Căutările vor fi reluate in această dimineața.

UPDATE 2: După mai multe ore de căutări, șoferul autoturismului a fost găsit de o patrulă formată din polițiști și jandarmi, în timp ce se deplasa pe drum, în zona Valea Bistrei. El a fost transportat la spitalul din Câmpeni, deoarece acuza dureri. Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Loredana 23 decembrie 2017 at 10:44

Au găsit soferul

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...