Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident de circulație pe DN7, între Balomiru de Câmp și Valea Ciorii – o persoană a decedat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

descarcerare vintuO persoană a decedat iar alte două au fost rănite, în urmă cu puțin timp, într-un accident rutier produs pe DN7, între localitățile Balomiru de Câmp și Valea Ciorii.

Din primele informații rezultă că este vorba despre o coliziune puternică între un autoturism și un camion. Una dintre victime a rămas blocată în autovehicul, motiv pentru care s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare de la Garda de pompieri din Sebeș.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului pentru cercetări, persoana încarcerată a decedat iar alți doi pasageri în autovehicule, au fost răniți, în urma impactului.

UPDATE 2: Persoana decedată este șoferul autoturismului (marca Volkswagen Polo) în vârstă de 31 de ani, din Cugir. În urma cercetărilor de la locul accidentului s-a stabilit că acesta a efectuat o depășire neregulamentară, a intrat pe contrasens și a lovit camionul care se deplasa regulamentar, din sensul opus. În urma coliziuni o femeie, pasageră în autoturism și șoferul camionului au fost răniți, aceștia fiind transportați la spital pentru investigații și tratament de specialitate.

UPDATE 3: ”La data de 12.06.2013, ora 22.25, pe DN7, în afara localităţii Balomir, G.C.V., de 31 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere anulat, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul şi a intrat în coliziune cu un autotractor condus din sens opus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Boldur, judeţul Timiş. În urma accidentului G.C.V. a decedat iar S.A.C., de 36 de ani, din Cugir, pasageră în autoturism a suferit leziuni corporale grave. Conducătorul autotractorului a suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Foto:  arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea