Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

UPDATE: 25.000 de lei din bugetul municipiului Alba Iulia pentru organizarea concursului ”Bucuria Dansului” 2016

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de 25.000 de lei din bugetul municipiului Alba Iulia pentru organizarea Concursului de dans modern ”Bucuria dansului”, ediția V – 2016, a fost aprobat, marți, în ultima ședință ordinară a consiliului local din acest an.

Evenimentul se va desfășura în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia în perioada aprilie – mai 2016.

Potrivit raportului de specialitate, concursul a generat de-a lungul primelor patru ediții un interes tot mai crescut atât din partea concurenților cât și a spectatorilor, iar la această ediție sunt așteptați 400 de concurenți cu vârsta între 6-18 ani din țară și străinătate.

Suma solicitată este necesară pentru: cazare și masă, fond premiere (diplome, cupe, medalii), cheltuieli cu arbitrii, sonorizare și foto/video.

Obiectivele specifice sunt: deschiderea unui dialog între cluburile de dans din județ, din țară și din afara granițelor, crearea unui schimb de experiență la nivel cultural, stimularea competiției, descoperirea și promovarea copiilor talentați, implicarea elevilor în activități extrașcolare, atragerea copiilor spre mișcare, promovarea municipiului în circuitul turistic și punerea pe harta dansului modern european a municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea