Rămâi conectat

Curier Județean

Unul dintre bărbații reținuți la Aiud pentru comiterea unor furturi din case de vacanță va sta în arest 29 de zile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

politia-arestPoliţiştii din Aiud au continuat activităţile pentru documentarea activităţii infracţionale a celor 3 suspecţi de comiterea a 4 furturi din case de vacanţă, reţinuţi în 6 februarie. a.c. şi i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de R.C. şi Z.G. iar pentru R.A. a fost formulată propunerea de arestare preventivă, fiind sesizată instanţa de judecată.

În urma judecării cauzei, instanţa a dispus luarea faţă de R.A., a măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 29 de zile.

Reamintim că 3 suspecţi de furturi din case de vacanţe situate pe raza comunelor Rimetea, Livezile şi Iara au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii din Aiud. Cu ocazia percheziţiilor efectuate, s-a reuşit recuperarea prejudiciului, în proporţie de 90 %.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că R.A., de 24 de ani, din comuna Iara, judeţul Cluj, R.C., de 19 ani, din aceeaşi localitate şi Z.G., de 35 de ani, din localitatea Decea, comuna Miraslău, în perioada octombrie 2013 – ianuarie 2014, au pătruns prin efracţie în 4 case de vacanţă şi au sustras bunuri în valoare totală de 12.300 lei.

Cu ocazia percheziţiilor, la locuinţele suspecţilor au fost identificate mai multe bunuri provenite din furt (un sistem home cinema, boiler electric, plită electrică, cuptor cu microunde, televizor color, aragaz, DVD player, maşină electrică de tuns iarba, motocositoare, proiector led, etc).

Faţă de cei 3 suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea