Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Untold a vândut 10.000 de bilete din prima zi, pentru ediția din Dubai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

10.000 de fani din intreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție UNTOLD Dubai, primul mega festival din orașul viitorului. Evenimentul va avea loc la EXPO CITY DUBAI, în perioada 15-18 februarie 2024.

Prima rundă de vânzare a abonamentelor pentru prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a fost un succes. Deși organizatorii au pregătit inițial 5.000 de abonamente, datorită numărului mare de fani care așteptau pe site-ul oficial al evenimentului să-și asigure intrarea la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai, aceștia au dublat numărul biletelor, așa că 10.000 de oameni din întreaga lume și-au asigurat accesul la cel mai așteptat eveniment muzical din Dubai.La prima etapă de vânzare au avut acces doar fanii care s-au înregistrat pe untold.ae. La UNTOLD Dubai, în cele 4 zile de festival, sunt asteptați peste 280.000 de participanți din întreaga lume.

*Runda a doua de vânzare va începe în 5 octombrie!

            Din data de 5 octombrie 2023, abonamentele pentru prima ediție UNTOLD Dubai vor fi la vânzare liberă pe untold.ae/tickets , la următoarele prețuri: 158 euro (167 USD) pentru accesul general timp de 4 zile, iar cei care doresc o experiență exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP pentru 4 zile la 316 euro (333 USD). Pe site-ul festivalului sunt disponibile și pachete de cazare. Organizatorii spun că, în curând, vor fi anunțate și primele nume de artiști care vor urca pe scenele festivalului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Ediție specială, la debutul în Dubai

  În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un univers al diversității muzicale și culturale. UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile și producțiile vizuale impresionante, își face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o extravaganță muzicală completă.

În 2023, UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury, și pe locul 6 la nivel mondial, în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag. UNTOLD și-a cucerit fanii cu un mix unic de muzică și show-uri impresionante, iar ediția inaugurală UNTOLD Dubai va seta un nou nivel în entertainment.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024, la Expo City Dubai.

Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea