Unitățile de învățământ transformate în secții de votare NU își vor ține orele fizic, pe o perioadă determinată. Cum se vor desfășura cursurile, potrivit CNSU

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis astăzi, 23 septembrie, suspendarea cursurilor în școlile, liceele și grădinițele care urmează a fi organizate în secții de votare pentru alegerile locale.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 23 septembrie, Hotărârea numărul 46 privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419