Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Uniristul Silviu Iacșa, împrumutat la Farul Constanța | Echipa de Liga a 2-a are opțiune de cumpărare la vară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Silviu Iacșa (foto, stânga)Silviu Iacsa Farul Constanta 1, fotbalist ce va împlini 18 ani în aprilie a fost împrumutat de AFC Unirea Alba Iulia la divizionara secundă Farul Constanța, pentru care va evolua în retur. Gruparea de la malul mării are drept obiectiv promovarea pe prima scenă, dar și opțiunea să-l achiziționeze definitiv la finele acestui campionat. În 2015, la Farul a mai evoluat un alt ex-unirist Alexandru Giurgiu.

*Mulţumiri pentru Unirea Alba Iulia

Sunt foarte fericit ca am acceptat aceasta provocare de la Farul Constanta unde sper sa pun umarul la o promovare in Liga1.Colegii si conducerea sunt niste oameni minunati si cred ca o sa ma acomodez foarte repede. La fiecare antrenament o sa dau totul din mine pentru echipa , suporteri si sper ca in curand sa intru in planurile stafului si de ce nu sa ajung la echipa nationala.Le multumesc tuturor celor care au avut si au in continuare incredere in mine si sper sa nu dezamagesc. Aseara am avut prezentarea lotului unde au fost prezenti si suporterii ehipei care m-au lasat fara cuvinte , sunt niste oameni superbi. Vreau sa le multumesc inca odata celor care au avut incredere in mine si in special domnilor antrenori si celorlalti oameni din cadrul clubului Unirea Alba Iulia !!”, a precizat Silviu, proaspătul „marinar”.

Mă bucur foarte mult că Silviu a făcu acest pas, acum depinde numai de el dacă va juca. Are șanse reale, dacă va avea evoluții apreciate, să fie convocat, alături de Cătălin Suciu, la echipa națională Under 18″, a declarat Mihai Dăscălescu.

Iacșa joacă pe banda stângă, sau atacant, a marcat de 5 ori în tur și în intersezon a fost curtat intens de echipele de Liga a 3-a din Alba, Performanța Ighiu și Industria Galda, sau Mureșul Vințu, însă ofertele au fost refuzate de clubul din Cetatea Marii Uniri.

*Se pregătește Cătălin Suciu

De asemenea, șanse foarte mari de a părăsi formația albaiuliană are și portarul Cătălin Suciu, care în turneul internațional de la Roma va fi văzut la lucru de echipe din străinătate și impresari. „Cătălin va fi urmărit în Italia de cluburi interesate. Rămâne să vedem dacă se concretizează vreo ofertă„, a menționat Dăscălescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea