Rămâi conectat

Sport

Unirea Florești – CS Ocna Mureș 0-0 *Echipa lui Radu Coroiu s-a calificat în etapa superioară a juniorilor A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

C S Ocna Mureș a remizat 0-0, în deplasare cu Unirea Florești și având avantajul victoriei categorice din tur, 6-0 pe teren propriu, a acces în etapa superioară a competiției juniorilor A1.AJF Alba festivitate premiere 121

Este o performanță remarcabilă pentru CS Ocna Mureș această calificare în etapa superioară a competiției organizate de FRF, iar băieții merită felicitări. Având asigurată calificarea după primul joc, n-am mai avut aceeași determinare, dar în același timp ni s-a refuzat un penalty clar„, a spus antrenorul Radu Coroiu.

Campioana județului Alba a mizat pe formula: Bordean (Florea) – D. Goga, Vasinc, Spînu, Vintilă (Iosza), Palko, D. Popa, M. Brie, Dandoș (Mihaly), A. Mureșan (Crișan), I. Cociș; rezerve  Cr. Stoica, S. Marton, Lepșa.

Ocnamureşenii sunt pregătiţi de Radu Coroiu şi au mai reprezentat Alba la acest nivel în 2011, în urmă cu 4 ani. CS Ocna Mureş a luat titlul graţie rezultatelor directe înregistrate cu Performanţa Ighiu (0-0 şi 2-1, în deplasare, în retur), cele două combatante terminând la egalitate în fruntea clasamentului (77 de puncte)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea