// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Unirea Alba Iulia joacă totuși vineri, pe „Cetate” cu FC Avrig, fără A. David și Matei

Totuși, Unirea Alba Iulia va juca vineri, 17 noiembrie, de la ora 14.00, pe „Cetate”, cu FC Avrig, deși oficialii uniriști au anunțat săptămânat trecută că meciul contând pentru runda a 13-a a Seriei a 5-a se va disputa sâmbăta. La penultima reprezentație internă, formația lui Adorian Himchinschi nu poate conta pe Matei – suspendat și A. David – plecat în Israel pentru a da probe de joc.

La precedentul joc acasă, uniriștii au administrat scorul campionatului „lanternei roșii” Viitorul Ghimbav, victorie cu 10-0, dar apoi au dezamăgit, pierzând în deplasare cu Sănătatea Cluj. „Sperăm să prestăm un joc bun, de calitate și să câștigăm toate punctele puse în joc, mai ales că este penultimul joc acasă. Nu facem calcule până la finalul turului, luăm fiecare meci în parte„, a concluzionat antrenorul Adorian Himcinschi.

Unirea Alba Iulia mai întâlnește CS Iernut în deplasare și Performanța Ighiu, pe „Cetate”, în ultimul derby județean al toamnei din eșalonul terț.

Dan HENEGAR