Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia joacă totuși vineri, pe „Cetate” cu FC Avrig, fără A. David și Matei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Totuși, Unirea Alba Iulia va juca vineri, 17 noiembrie, de la ora 14.00, pe „Cetate”, cu FC Avrig, deși oficialii uniriști au anunțat săptămânat trecută că meciul contând pentru runda a 13-a a Seriei a 5-a se va disputa sâmbăta. La penultima reprezentație internă, formația lui Adorian Himchinschi nu poate conta pe Matei – suspendat și A. David – plecat în Israel pentru a da probe de joc.

La precedentul joc acasă, uniriștii au administrat scorul campionatului „lanternei roșii” Viitorul Ghimbav, victorie cu 10-0, dar apoi au dezamăgit, pierzând în deplasare cu Sănătatea Cluj. „Sperăm să prestăm un joc bun, de calitate și să câștigăm toate punctele puse în joc, mai ales că este penultimul joc acasă. Nu facem calcule până la finalul turului, luăm fiecare meci în parte„, a concluzionat antrenorul Adorian Himcinschi.

Unirea Alba Iulia mai întâlnește CS Iernut în deplasare și Performanța Ighiu, pe „Cetate”, în ultimul derby județean al toamnei din eșalonul terț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea