Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Unii dintre deputaţi pot folosi maşinile de serviciu şi în vacanţă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderii de grup și preşedinţii comisiilor de la Camera Deputaţilor vor putea folosi autoturismele Legislativului în perioada vacanţei parlamentare, dacă au nevoie de ele pentru o activitate organizată.

masina deputat„S-a solicitat în şedinţa Biroului permanent de marţi ca aceste lucruri să fie cuprinse într-un memorandum, care va fi depus la Bp. Astfel, membrii Bp care sunt de serviciu să poată aproba, sub rezerva aprobării ulterioare de către Birou, a acestor activităţi pe perioada vacanţei parlamentare. În cazul în care un preşedinte de comisie sau un lider de grup va avea nevoie pentru o activitate organizată de o maşină, preşedintele comisiei va solicita membrului Bp care este de serviciu şi el va aproba acest lucru, sub rezerva aprobării ulterioare de către Cameră”, a precizat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

El a adăugat că, în ultimii doi ani, s-a interzis pe perioada vacanţei parlamentare folosirea maşinilor din dotare din considerente „populiste” şi pentru a arăta că „Parlamentul este econom” în vacanţa de vară. „Adevărul este că Parlamentul nu se desfiinţează în perioada vacanţei parlamentare şi lucrează şi comisii şi grupuri parlamentare, dar şi Biroul permanent. E caraghios să ţii Bp aici fără a-i da posibilitatea să aprobe unui lider de grup să scoată o maşină în cazul în care este organizată o activitate la grupul respectiv şi e nevoie de ea”, a subliniat Mircovici. (Z.U.)

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea