Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ungaria, PEDEPSITĂ de UEFA, pentru mesajele anti-LGBT afișate de fanii săi, la meciurile EURO 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizația UEFA a pedepsit Federaţia ungară de fotbal cu disputarea următoarelor trei meciuri din competiţiile UEFA cu porţile închise, însă pentru al treilea joc sancţiunea este suspendată pentru o perioadă de doi ani.

UEFA a decis ca selecţionata Ungariei să dispute următoarele sale două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise, din cauza comportamentului discriminatoriu al suporterilor în timpul meciurilor din cadrul EURO 2020 scrie Reuters.

Incidentele s-au produs în timpul partidelor Ungariei din faza grupelor Campionatului European, împotriva echipelor Portugaliei, Franţei Germaniei, toate trei disputate pe stadionul Puskas Arena, informează Agerpres.

Federaţia de la Budapesta a fost condamnată, de asemenea, la plata unei amenzi de 100.000 de euro pentru comportamentul discriminatoriu al fanilor săi, care au afişat între altele bannere anti-LGBT la meciurile din cadrul competiţiei continentale.

De asemenea, UEFA a obligat Federaţia ungară de fotbal să afişeze un banner cu mesajul “Equal Game” la următoarele meciuri fără spectatori ale selecţionatei sale.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea