Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Una mică nu ne strică”: Deviza a trei bărbați depistați de polițiștii din Alba cu alcool „la bord”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 01 ianuarie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Carpenului din cartierul Pâclișa, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În plus, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

La data de 1 ianuarie 2020, în jurul orei 21,50, Polițiștii Secției 7 Poliției Rurală Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Deal, având permisul de conducere anulat.

Mai mult, polițiștii au constatat că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,25 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul anulat.

În seara zilei de 2 ianuarie 2020, polițiștii rutieri din Câmpeni au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe DN 75, pe raza localității Bistra.

În jurul orei 21.45, șoferul unui autoturism a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Lupșa.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului și-a continuat drumul, iar după aproximativ 150 de metri a abandonat autoturismul, pe un teren viran.

La scurt timp, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 37 de ani, la locuința sa, din comuna Bistra. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului, celălalt conducător auto a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spitalul din Câmpeni, fără a rămâne internat.

Față de bărbatul care a provocat accidentul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Foto Video | A început distribuirea Sfintelor Paști la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Coadă imensă

Bogdan Ilea

Publicat

în

Foto Video | A început distribuirea Sfintelor Paști la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Coadă imensă La Catedrala Încoronării din Alba Iulia a început distribuirea Sfintelor Paști, sâmbătă după-amiaza, de la ora 15:00. Zeci de credincioși s-au strâns sâmbătă după-amiaza pentru a primi Sfintele Paști, distribuirea acestora începând de la ora 15:00, la Catedrala Încoronării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea