Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un tânăr specialist român, originar din Alba, a ajuns printre cei mai promițători viitori lideri din energie la nivel global

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr specialist român, originar din Alba, a ajuns printre cei mai promițători viitori lideri din energie la nivel global.  Rareș Hurghiș este în vârstă de 33 de ani și este originar din municipiul Aiud, județul Alba.

Consiliul Mondial al Energiei a anunțat recent adăugarea a 50 noi membri la programul său Global Future Energy Leaders (FEL). Printre aceștia se numără și românul Rareș Hurghiș, doctor al Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, absolvent al unui colegiu din municipiul Aiud.

În prezent, Hurghiș este General Manager în cadrul Future Energy Leaders (FEL) România. Acesta are o experiență de peste 9 ani în sectorul energetic (distribuție și furnizare, gaze naturale și electricitate, energii regenerabile) în cadrul a două din cele mai mari companii de profil din România.

De asemenea, Rareș are expertiză în ariile de strategie, dezvoltarea afacerii, financiar, respectiv în implementarea proiectelor strategice și transformaționale. Este interesat de zona de sustenabilitate și de noile tehnologii care ajută la reducerea impactului asupra mediul înconjurător.

Tinerii lideri în domeniul energiei lucrează pentru a rezolva cele mai presante provocări din lume în domeniul energiei și al sustenabilității și se angajează în dialoguri naționale, regionale și globale pentru a îndeplini viziunea noastră privind umanizarea energiei.

Programul își propune să identifice, să încurajeze și să inspire viitoarea generație de lideri în domeniul energiei, facilitând dialogul și discuțiile despre evoluțiile critice din sectorul energetic.

Membrii programului global Future Energy Leaders sunt tineri profesioniști excepționali care împărtășesc angajamentul de a modela viitorul energiei, de a rezolva cele mai presante provocări ale lumii în materie de energie și sustenabilitate și de a se angaja în dialoguri naționale, regionale și globale pentru a îndeplini viziunea Humanising Energy.

Comunitatea globală Future Energy Leaders a Consiliului Mondial al Energiei reprezintă 61 de țări și fiecare continent, cu membri din medii diverse din toate domeniile ecosistemului energetic, inclusiv guvern, afaceri și industrie, mediul academic și cercetare, finanțe, ONG-uri, petrol și gaze, surse regenerabile, tehnologie, inovație și start-up-uri, inginerie și construcții și utilități. Global Future Energy Leaders este platforma destinată să inspire și să modeleze liderii din sectorul energetic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea