Un tânăr din județul Alba, elev și fotbalist de nota zece: Se menține în topul celor mai buni elevi și doreșe să facă în continuare performanță fotbalistică

Victor Robert Dican este elev în clasa a XII-a a Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir și urmează cursurile de învățământ în cadrul disciplinei Științele naturii. A venit de la Râmnicu Vâlcea, unde a studiat până în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Take Ionescu”, iar mai departe până în clasa a XI-a la Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea.

Ca urmare a calităților sale sportive a semnat un contract pentru echipa de fotbal „Metalurgistul” Cugir, echipă care evoluează în Liga a III-a.

Odată devenit cugirean, a reluat cursurile la liceul teoretic din localitate, iar primul semestru al anului școlar 2018 – 2019 l-a încheiat cu media 10, continuând tradiția rezultatelor de excepție obținute la colegiul vâlcean. Potrivit conducerii liceului și a dirigintelui, prof. Alin Teodorescu, Robert este un elev foarte talentat, conştiincios, isteț, muncitor și activ.

Deși nu este ușor să facă școală, antrenamente zilnice și deplasări cu echipa de fotbal, Robert nu vrea să renunţe la niciuna dintre activităţi. Se menține în topul celor mai buni elevi ai liceului și doreșe să facă în continuare performanță fotbalistică, sport pe care îl practică de la vârsta de 7 ani.

Colegii de echipă și conducerea clubului sportiv vorbesc despre el ca despre un jucător talentat (mijlocaș central), care la cei 18 ani dovedește aptitudini remarcabile pentru fotbal, reușind deja ca în turul campionatului 2018 – 2019 să înscrie goluri prețioase pentru echipa de la poalele Drăganei. După cum ne-a mărturisit chiar el, a semnat un contract pe trei ani cu „Universitatea” Cluj, și începând din sezonul viitor va juca fotbal în orașul de la poalele Feleacului.

Dorește să urmeze cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din  Cluj-Napoca. Rămâne pe mai departe un pasionat al disciplinelor Chimie și Biologie și nu exclude ca pe viitor să urmeze Facultatea de Farmacie.

Îl felicităm și noi pe remarcabilul tânăr, îi urăm mult succes și îi dorim ca gândurile sale să i se împlinească!

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Gogu 18.03.2019 at 23:55

Bravo!Asa da.Oameni ca si el trebuie promovați!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...