Rămâi conectat

Curier Județean

Un tânăr din Cugir, aproape să-și ia mama la bătaie. Jandarmii au intervenit la timp

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Incidentul s-a petrecut luni, 27 mai a .c., la ora 19.00, în cartierul cugirean Suseni şi a fost semnalat prin apel la 112.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “ajunşi în foarte scurt timp la faţa locului, jandarmii l-au identificat pe Ş.C.C. ( 37 de ani), fără ocupaţie, care le-a spus că se află la domiciliul mamei sale pentru a o ajuta la treburile gospodăreşti. A fost însă contrazis de femeie care a declarat că fiul o vizitase doar pentru a-i cere bani şi a adăugat că, în momentul în care i-a refuzat ajutorul financiar, acesta a înjurat-o şi a ameninţat-o cu acte de violenţă.

Pe timpul verificărilor efectuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a săvârşit fapta, martorii la incident au confirmat varianta femeii, fapt pentru care jandarmii i-au expus lui Ş.C.C. norma legală pe care o încălcase şi l-au sancţionat contravenţional.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea