Un tânăr din Alba, cu alcool ”la bord” a provocat un accident rutier în Orăștie. După impact și-a abandonat mașina pe drum și a fugit

În data de 24.06.2018, în jurul orei 19:10, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Romos, în timp ce conducea un autoturism pe strada Popa Șapcă, spre strada Plantelor, din municipiul Orăştie, a oprit pentru a se asigura la intrarea în intersecție, moment în care un autoturism a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani.

În urma evenimentului rutier, ambele autoturisme au fost avariate uşor, însă, după incident, conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens, un bărbat de 31 de ani, din judeţul Alba, a plecat de la fața locului, abandonând autoturismul în zona intersecției.

ELIT

La scurt timp, cel în cauză a fost găsit de poliţişti pe raza municipiul Orăștie şi testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorul auto a refuzat deplasarea la unitatea medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...