Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un tânăr din Alba, arestat la domiciliu, a evadat pentru a se întâlni cu iubita: Cum a încercat să scape de închisoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Alba, arestat la domiciliu a evadat pentru a se întâlni cu iubita: Cum a încercat să scape de închisoare

Un tânăr de 33 de ani, din Alba, condamnat la un an de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracţiunii de evadare a încercat să scape de pedeapsă la Curtea de Apel Alba Iulia, însă magistrații au respins ca nefondat apelul declarat de inculpat.

În actul de sesizare s-a arătat, în esență, că la data de 04.04.2022, inculpatul în timp ce se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, a părăsit locuinţa unde executa măsura preventivă, fară permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu ocazia vizitei inopinate efectuate în data de 04.04.2022, în jurul orei 23:30, de către agenţii de poliţie, inculpatul nu se afla la domiciliu. Motivul invocat de către inculpat, în momentul întoarcerii sale, a fost dorinţa de a se întâlni cu prietena sa. Astfel cum reiese din înregistrarea realizată cu camera de filmat de tip body-cam din dotarea poliţiei, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei şi le-a solicitat celor doi agenţi de poliţie să treacă cu vederea incidentul.

Întrucât acesta a mai fost condamnat anterior la pedeapsa închisorii mai mare de un an, astfel cum rezultă din fișa sa de cazier, nu este posibilă nici măcar suspendarea executării pedepsei întrucât nu sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege.

Decizia este definitivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia Un partid politic, mai exact Partidul Național Conservator Român, filiala Alba, a depus o contestație împotriva candidaturii pentru funcția de primar a doamnei Dana Nanu, candidata Alianței Dreapta Unită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea