Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un tânăr BĂUT a lovit cu mașina un minor de 6 ani în Cut: Copilul a fost transportat la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr BĂUT a lovit cu mașina un minor de 6 ani în Cut: Copilul a fost transportat la spital

Un copil de 6 ani a fost transportat la spital după ce un tânăr de 28 de ani din Boz l-a lovit pe minor cu mașina. În urma testului cu etilotest s-a aflat că tânărul era băut.

La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 20.00, un tânăr de 28 de ani, din localitatea Boz, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Cut, județul Alba, a surprins si accidentat un minor în vârstă de 6 ani, care se afla pe partea carosabilă.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea