Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Un șofer SUSPECTAT că ar fi provocat un ACCIDENT rutier și a fugit de la locul faptei, căutat de colegii tânărului care l-a evitat și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat lângă carosabil

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un șofer SUSPECTAT că ar fi provocat un ACCIDENT rutier, după ce a depășit pe linie continuă și a fugit de la locul faptei, căutat de colegii tânărului care l-a evitat și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat lângă carosabil

Un accident rutier a avut loc marți, 24 septembrie, în jurul orei 18.00, în Presaca Ampoiului. Din primele informații, un tânăr, șoferul unei dubițe care se deplasa dinspre Zlatna spre Alba Iulia și circula regulamentar, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat lângă partea carosabilă, pentru a evita impactul cu o altă autoutilitară, de culoare gri, care executa manevra de depășire pe linie continuă și se afla pe contrasens.

Șoferul suspectat că ar fi provocat ACCIDENTUL rutier, ar fi fugit de la locul faptei. Nici tănărul care a încercat să îl evite și nici martorii nu au reșinut numărul de înmatriculare al dubiței de culoare gri.

Colegii și cunoscuții tânărului au lansat un apel, în speranța că cineva cunoaște vinovatul și poate oferi informații despre identitatea acestuia pentru a putea fi tras la răspundere.

„În data de 24. 09.2019, la ora 18.20, colegul meu șofer, cobora cu duba de la Zlatna. În Presaca Ampoiului, după ce a ieșit din curbă (a mers regulamentar), în fata lui o mașină de guloare gri depășea un camion pe linie continuă, colegul evitând să facă accident frontal cu mașina ce depășea camionul, a pus frână și a tras dreapta, dar din nefericire a ieșit de pe carosabil și a lovit o mașină parcată.

Șoferul care a făcut depășirea a fugit de la fața locului, la fel a procedat și șoferul camionului. Nimeni nu a reușit să vadă numarul mașini care a depășit. Colegul meu este bine, dar a stricat 2 mașini. Colegul meu a ieșit el de vină, iar organele abilitate refuză să facă anchetă pentru a găsi mașina care a cauzat un accident care putea fi cu morți. Am înțeles că sunt camere în localitatea Presaca Ampoiului, dar cei de la poliție susțin că nu știu de nici o cameră.

Sperăm să vadă și șoferul care a depășit aceste rânduri și va veni măcar să îi mulțumească colegului meu că i-a salvat viața evitând accidentul frontal cu el”, au scrie pe adresa redacției colegii tânărului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 19 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea